Visie

De weg tot onszelf is de enige weg die we kunnen gaan, willen we werkelijk verbinding met de medemens vinden. Het eerste kenmerk van innerlijke vrijheid is stilte, haar laatste kenmerk is zwijgen. Al het vergankelijke geeft lawaai heeft angst als oorzaak elke weg in stilte ontspruit uit moed."

Het leven is steeds in beweging net zoals de natuur... We kennen allemaal momenten van overvloed, gelukkig zijn, tevredenheid en bewustzijn. Op deze momenten staan we vaak niet 'stil', we genieten van ieder moment en alles lijkt vanzelfsprekend.

Om te groeien in het leven maken we ook periodes mee dat we minder in balans zijn. Dit zijn vaak moeilijke periodes die ons toch veel kunnen brengen. Om deze levensprocessen in balans te brengen maak je gebruik van je innerlijke kracht, je eigen-wijsheid, de stem van je hart en gevoel...

Echter zijn er momenten in je leven dat je geprobeerd hebt om uit je eigen kracht en wijsheid terug balans te vinden... maar dat je merkt dat je dit moeilijk lukt, veel kracht vraagt, geen antwoorden meer vind... de weg kwijt bent.

In het dagelijkse leven ervaren we dan vaak stress, heftige emoties en disbalans. We worden steeds beïnvloed door indrukken die we opdoen, ervaringen die we meemaken, herinneringen die in ons levens-rugzakje zitten en ons vormen tot wie we nu zijn. Soms kunnen we hierdoor uit balans geraken wat kan leiden tot verschillende klachten op lichamelijk, psychisch en energetisch gebied.  

Op deze momenten is het belangrijk dat iemand met je mee kan kijken- luisteren naar de thema's die je echt bezig houden. Het begeleiden van je heling-proces, bewust worden, terug te kunnen leven vanuit je hart en je kern.

Pure-Elle richt zich op het begeleiden van inzicht- bewustwording- en emotionele processen. Alle begeleidingen zijn er op gericht je steeds weer in je kracht te zetten,  want de oplossing ligt binnen jezelf... ik begeleid je alleen om erbij te komen...

De kracht van positieve gedachten, geloven in jezelf en jezelf mogen zijn, zijn de uitgangspunten van mijn begeleidingen.